Workshops die aangeboden worden door Oceandrum.nl

Maak je eigen Oceandrum
Een leuke eendaagse creatieve workshop of 3 avonden met als eindresultaat jouw eigen gemaakte oceandrum die je aan het einde van de workshop natuurlijk mee naar huis neemt.
Hij hangt decoratief aan de muur en kan ook nog geluid maken.
De workshop "maak je eigen Oceandrum".
   
NIEUW : Maak je eigen Oceandrum voor "ouder - kind", "Grootouder-Kleinkind", "Oom/Tante-Neefje/Nichtje".
Een leuke eendaagse creatieve workshop als eindresultaat jouw eigen gemaakte oceandrum die je aan het einde van de workshop natuurlijk mee naar huis neemt. Deze dag is voor speciaal voor ouder en kind, opa of oma met kleinkind, oom of tante met neefje of nichtje. Een heerlijk creatieve dag met extra tijd voor elkaar.
De workshop "maak je eigen Oceandrum"
   
NIEUW : Beschilder een Oceandrum Heb je geen zin om een hele oceandrum zelf in elkaar te zetten maar vind je het wel leuk om hem te beschilderen ? Dan kan dat natuurlijk thuis als je een onbeschilderde oceandrum besteld maar...... Hoe vaak blijft dit project dan toch nog in de kast liggen ? Daarom is het nu mogelijk om een oceandrum te komen beschilderen tijdens een dagdeel in Krommenie.
De workshop "beschilder een Oceandrum"
   
Workshop "maak je eigen Feng Shui raamhanger ".
Tijdens deze ochtend, middag of avond ga jij je eigen Feng Shui raamhanger maken en deze neem je natuurlijk aan het einde van de workshop mee naar huis.
   
Workshop "maak je persoonlijke pendel". Tijdens deze ochtend, middag of avond ga jij je persoonlijke pendel maken en deze neem je natuurlijk aan het einde van de workshop mee naar huis.
   
Workshop "pendelen van A tot ......".
Tijdens deze ochtend, middag of avond ga leren om met de pendel te werken, je persoonlijke code's vast te stellen en te oefenen met de pendel.
   
Combinatie workshop "maak je persoonlijke pendel & leren pendelen van A tot ......". Tijdens de ochtend ga je je persoonlijke pendel maken en na de lunch gaan we oefenen en leren pendelen met jouw eigen gemaakte pendel.
   
Klik op de link voor meer informatie en data van de workshop van jouw keuze.
Inlichtingen en / of inschrijven : Monique 06-28880973, e-mail
 

 


© Copyright 2006-2021
oceandrum.n
l